Lyömättömät SEO-paketit 110%

Paketit takaavat odotetut tulokset ja enemmän!

Täsmälääkkeet hakukoneoptimoinnin haasteisiin

Miksi lyömättömät SEO - paketit 110%

Nämä paketit ratkaisevat 95% vähänkin kasvamaan haluavan yrityksen hakukoneoptimointi tarpeet. Kokemuksemme perusteella yritys haluaa saada useimmiten jonkin seuraavista tuloksista. Lue ja arvioi mistä sinä olisit kiinnostunut.

Mitä optimointipaketit ovat?

Hakukoneoptimointi ei ole salatiedettä. On olemassa täsmälliset systeemit, joilla saavutetaan tuloksia Googlen hakutuloksissa. Olemme paketoineet asiantuntijuutemme täsmälääkkeiksi auttamaan yritystäsi menestymään. Tutustu paketteihin ja varaa aika keskusteluun, jossa tutustumme haasteeseesi ja siihen mikä paketti ratkaisee ongelmasi lopullisesti.

Voit tutustua erikseen myös hakukoneoptimoinnin hinnastoon, josta myös löydät esimerkkejä jatkuvasta hakukoneoptimoinnista ja kertaprojekteista.

Kaikki hakukoneoptimointipaketit tehdään kolmella eri tasolla. Perus, Edistynyt ja Super riippuen yrityksesi lähtötilanteesta, kilpailutilanteesta ja millä nopeudella tuloksia halutaan saavuttaa. Hakukoneoptimointipaketit:

HOPEALUOTI

Täsmälääke hakusijoituksen nostoon

Hopealuoti – paketti nostaa yrityksellesi rahallisesti tärkeän hakusanan sijoituksen kärkisijoille  Googlen etusivun tuloksissa. 

Jos palvelusi esimerkiksi löytyy Googlesta sijalta yhdeksän, niin Hopealuoti – menetelmän avulla voimme nostaa sijoituksen kolmen parhaan joukkoon

Kun sijoitus nousee sijalta 9 sijalle 1, niin tämän hakusanan tuoma liikennemäärä kasvaa 1000% eli kymmenkertaiseksi. Jos aikaisemmin tuli 10 klikkausta päivässä, niin sen jälkeen saat 100 klikkausta päivässa.

Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin lähetä minulle viesti niin tehdään tarve- ja kilpailutilannekartoitus.

Hakukoneoptimointi paketti hinta
hakukoneoptimoinnin hinta blogiartikkelin tuotanto

KÄVIJÄVYÖRY

Räjäyttää liikenteen kotisivulle

Kävijävyöry – paketti tuplaa kotisivullesi tulevan orgaanisen liikenteen määrän sekä rankkautuvien hakusanojen määrän.

Tämä paketti sopii kasvuhaluisille yrityksille, joille Google on tärkeä uusien asiakkaiden lähde. 

Menetelmän avulla laajennetaan hakusanojen ja kärkisijoitusten määrää. Kasvu syntyy julkaisemalla iso määrä uutta strategisesti kirjoitettua sisältöä verkkosivustollesi.

Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin lähetä minulle viesti niin tehdään tarve- ja kilpailutilannekartoitus.

KUNTA KINGI/QUEEN

Dominoit kaupungisi hakusijoituksia

Kaupungin KINGI/QUEEN SEO – paketti tekee yrityksestäsi selkeän ykkösen paikallisissa orgaanisissa hakutuloksissa että Google My Business – tuloksissa (kartta)

Paketti sopii paikalliselle palveluyritykselle, tai kivijalkakaupalle, joka haluaa kasvattaa yritystään omalla alueella tai lähikunnissa.

Sama paketti voidaan luoda niin että siihen sisältyy lähikunnat tai maakunta.

Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin lähetä minulle viesti niin tehdään tarve- ja kilpailutilannekartoitus.

 

Mitä hakukoneoptimointi maksaa
Hinta seo paketti

MAAN VALTIAS

Valtakunnalliseen kärkeen tietyllä palvelulla

Maan valtias  – paketti nostaa  tuotteesi tai palvelusi Suomen kärkeen Googlen hakutuloksissa. 

Sopii yritykselle joka voi myydä  ja toimittaa palveluitaan koko maahan. 

Paketti toteutetaan luomalla strategisesti oikeanlaista sisältöä kotisivulle.

Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin lähetä minulle viesti niin tehdään tarve- ja kilpailutilannekartoitus.

VERKKOKAUPPIAS SEOBUUSTERI

Kauppasi hittituote tai tuotekategoria Googlen kärkeen

Verkkokauppias – paketti nostaa verkkokauppasi kategoriasivun tai parhaiten myyvän tuotteen Googlen etusivulle ja siitä aina kärkeen asti.

On selvää että verkkokaupassa pitää olla hyvät tuotetekstit, mutta sen lisäksi hyvin optimoidut kategoriasivut moninkertaistavat sivustolle tulevan liikenteen.

Sopii verkkokauppiaalle, joka haluaa kasvattaa kaupan  myyntiä tehokkaasti ja pitkäjänteisesti. 

Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, niin lähetä minulle viesti niin tehdään tarve- ja kilpailutilannekartoitus.

Mitä maksaa hakukoneoptimointi

SEO Kari Nieminen Icon SEO Kari Nieminen

5.0 17 reviews

 • Avatar Pirita Suurnäkki ★★★★★ 3 viikkoa sitten
  Kiitos Kari artikkelin kirjoittamisesta. Se sijoittui mahtavasti
  Googlen kärkeen ja on pysynyt siellä kuukausia. Voin lämpimästi suositella
  Karia kotisivujen hakukoneoptimointiin ja sisällöntuotantoon. Olet todella ammattitaitoinen SEO-ekspertti.
 • Avatar Marko Rosendahl ★★★★★ 3 viikkoa sitten
  Olemme tehneet hyvää yhteistyötä Karin kanssa luodaksemme yrityksillemme kotisivuja sekä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tavoite näkyä Googlessa kärkisijoilla on toteutunut hienosti, kärkisija Goole My Bisiness tuloksissa että orgaanisissa tuloksissa, isolla määrällä eri hakusanoja, on toteutunut Karin lupaamalla tavalla. Mikäli harkitset palveluita Karilta, niin voin suositella lämpimästi.Ammattimainen ja määrätietoinen ote. Uskon, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun.
 • Avatar Leena Kangas ★★★★★ 3 viikkoa sitten
  Kiitos osaavasta ja nopeasta palvelusta. Sain kotisivut ja Google My Business-tilin optimoinnin käden käänteessä. Yhteistyö ja viestintä oli sujuvaa. Jos tarvitset apua kotisivujen tai google optimoinnin kanssa, niin Kari saa suositteluni.
 • Avatar Four Seasons ★★★★★ kuukausi sitten
  Kari Nieminen auttoi YouTube sivuni kehittämisessä ja antoi hyviä neuvoja miten saada oikea oppisesti enemmän näyttökertoja sivuille. Vinkeistä oli paljon apua ja ystävällinen palvelu. Suosittelen ottamaan yhteyttä YouTube, Google ADS ja vidIQ asioissa. Kiitos
 • Avatar Sasu Juntunen ★★★★★ 3 months ago
  Kari nosti minun nettisivut täysin nollista noin kolmesta kuukaudessa rankkautumaan useilla hakusanoilla turun alueen ykköseksi. Myös muutamia hakusanoja valtakunnallisesti rankkautui kolmen parhaan joukkoon. Olen todella iloinen, että karin kanssa tehtiin ns. valmennussopimus, jossa Kari sekä teki asioita, että myös neuvoi minua tekemään asioita. Summa summarum Karilla on ammattimainen, eikä mikään tiukkapipoinen asenne tekemiseen, suosittelen täysin rinnoin.
 • Avatar Pirita Tervo ★★★★★ 3 months ago
  Kiitos Karille SEO-auditoinnista! Sain hyviä neuvoja ja vinkkejä miten lähteä muokkaamaan ja kehittämään yritykseni nettisivuja. Kerroit hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi hakukoneoptimoinnista minulle, jolla ei ollut ennen mitään käsitystä koko asiasta. Kiitos vielä kerran!
 • Avatar Noora Kuittinen ★★★★★ 3 months ago
  Olin täysin tietämätön SEO optimoinnista. Kävin Karin kanssa tiiviin auditoinnin kotisivuistani. Sain todella helppoja ja hyödyllisiä neuvoja, kuinka saada kotisivuni Googlessa näkyviin. En olisi ikinä löytänyt näitä tietoja itse mistään. Aivan huippu palvelu! Aloitteleva tai kokenut yrittäjä, älä painiskele turhaan SEO optimoinnin kanssa, vaan ota yhteyttä Kari Niemiseen!
 • Avatar Laura Pesonen ★★★★★ 3 months ago
  SEO Kari Nieminen auttoi tehokkaasti ymmärtämään hakukoneoptimointia yritykseni nettisivujen kanssa. Sain konkreettisia, selkeitä ja aidosti hyödyllisiä ohjeita, joita oli helppo lähteä toteuttamaan nettisivustolla. Kari on ihmisenä kaiken ammattitaidon lisäksi vielä helposti lähestyttävä ja mukava ihmisenä, joten yhteistyö sujui enemmän kuin mallikkaasti! Kiitos vielä avustasi!
 • Avatar Saija Huhtiniemi ★★★★★ 3 months ago
  Kari sparrasi yritystäni hakukoneoptimoinnissa: teki sivustolle SEO-auditoinnin ja antoi kattavat ja konkreettiset ohjeet siihen, miten saan hakukoneoptimoinnin toimimaan sivustollani paremmin ja miten voin toimivuutta mitata myös itse. Uskon, että näillä ohjeilla kävijämäärät sivustollani kasvavat huimasti!
 • Avatar Mikko Haapanen ★★★★★ 3 months ago
  Kari tuo erinomaisen hyvin tietoisuuteen hakukoneoptimoinnin perusteet ja seo tekniikoita perusasioista alkaen. Seo-auditointi onnistui myös. Vahva suositus hänen koulutuksilleen, jaksaa väsymättä toistaa ja opastaa google ja hakukonehakujen perusasioita aloittelijoille ja myös kokeneemmille hakukone experteille. Karin ensimmäinen kysymys oli kuka haluaa löytyä googlesta ja tällä hän sai sivustomme noinwebstore.com kiinnostumaan aiheesta.
 • Avatar Jaakko Järviö ★★★★★ 3 months ago
  Olin SEO-auditoinnissa Karin kanssa. Löysimme sivustolleni savujuustua.fi hyviä käytännöllisiä kehitysehdotuksia. Sain hyviä vinkkejä Google näkyvyyden hankkimiseen ja hakukoneoptimointiin. Nyt kääritään hihat ja aletaan hommiin. Kiitos Kari jo tässä vaiheessa.

VIDEOPALAVERIN JÄLKEEN YMMÄRRÄN TILANTEESI TARKASTI JA VOIN ANTAA JUURI SINUN TARPEISIIN SOPIVAN TARJOUKSEN

FAQ

Pakettien tulokset ovat varmat. Mitoitamme paketin niin että tulokset tulevat. 

Hakukoneoptimointia on helpompi hahmottaa lopputuloksen kuin itse tehtävän prosessin kautta. Joten annoimme nimet jotka kuvaavat voimakkaaksi tulevaa lopputulosta.

Hakutulosten paraneminen kestää jokaisessa paketissa eri ajan. Se riippuu pääasiassa siitä kuinka kilpaillulla alat olet, kuinka vaikea tavoiteltava hakusana on ja mikä paketti valitaan. HOPEALUOTI on nopein ratkaisu yksittäisen sanan nostoon.

Paketti maksetaan 30 päivää aloittamisen jälkeen.

Me teemme kaiken työn, kuitenkin teemme noin 2 h haastattelun projektin alussa. Ja pidämme aktiivisesti yhteyttä viikottain. Odotamme nopeaa vastaamista kysymyksiin.

Työ tehdään pääasiassa yrityksen kotisivuilla, sen lisäksi hyödynnämme Googlen yritysprofiilia ja Youtubea.

Maksuton konsultaatio on mahdollisuus

Varaa kalenterista aika maksuttomaan konsultaatioon. Siellä kuulet miten ja kuinka paljon Googlesta on saatavilla liikennettä yrityksesi kotisivulle.